Mesaj de eroare

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? în include_once() (linia 1389 din /var/www/proiect-linc/includes/bootstrap.inc).

Agenția Națională de Integritate în parteneriat cu Transparency International Romania organizează, în perioada 27 – 28 iunie 2019, două ateliere de lucru în cadrul cărora vor fi prezentate şi dezbătute două proceduri elaborate în cadrul proiectului LINC.

Procedurile respective au în vedere modalităţi de identificare a indiciilor de conflicte de interese, incompatibilităţi sau avere nejustificată.

Participanţii vor avea ocazia să propună amendamente de îmbunătăţire a documentelor prezentate, contribuind astfel la atingerea dezideratelor stabilite prin Obiectivul Specific 5.2. din Strategia Naţională Anticorupţie 2016 – 2020: „Îmbunătăţirea activităţii de identificare, sancţionare şi de prevenire a cazurilor de incompatibilităţi, conflicte de interese şi averi nejustificate (BM2 din MCV)”.

Dezbaterile vor avea loc la sediul secundar al Agenției Naționale de Integritate, din str. Mihai Eminescu, nr.56, et.2, ap.2, sector 1, Bucureşti, după cum urmează:

  • Joi

27 iunie 2019

de la 14.00 la 16.00

  • Vineri

28 iunie 2019

de la 14.00 la 16.00


Proiectul „LINC – creșterea capacității administrației publice centrale în prevenirea și identificarea cazurilor de conflicte de interese, incompatibilități și averi nejustificate”, cod proiect: SIPOCA451, este implementat de Agenția Națională de Integritate în parteneriat cu Transparency International Romania

Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătăţirea activităţii de identificare, sancţionare şi de prevenire a cazurilor de incompatibilităţi, conflicte de interese şi averi nejustificate la nivelul autorităţilor administraţiei publice centrale şi al Parlamentului.

Proiectul LINC este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014 – 2020, Axa Prioritară „Administrație publică și sistem judiciar accesibil și transparent”, Componenta 1 „CP5/2017 Sprijinirea unor măsuri din SNA la nivelul autorităților și instituțiilor publice centrale”, Operațiunea „Creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul autorităților și instituțiilor publice”.


Română