Mesaj de eroare

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? în include_once() (linia 1389 din /var/www/proiect-linc/includes/bootstrap.inc).

Personalul din cadrul Ministerului Finanţelor Publice a participat marţi, 25 iunie, la o sesiune de tipul “training on the job”, organizată în cadrul priectului LINC.

Experţii de integritate din cadrul ANI au discutat cu cei prezenţi pe teme precum declaraţiile de avere şi interese - de la prezentarea formularelor tip, la categoriile de persoane care au obligaţia de a depune astfel de declaraţii; despre metode de prevenire și combatere a situațiilor de conflict de interese şi a situaţiilor de incompatibilitate în funcţia publică; precum şi despre modalităţi de cooperarea dintre instituțiile publice și Agenția Națională de Integritate.

Sesiunile de formare de tipul “training on the job” se derulează în cadrul proiectului LINC, Activitate A5. Organizarea de sesiuni de formare privind sistemul de integritate pentru personalul din administaţia publică central. Subactivitatea 5.3: Zece sesiuni de informare şi acordare de asistenţă cu privire la conflicte de interese, incompatibilităţi şi avere nejustificată la sediul autorităţilor administraţiei publice centrale pentru 100 de persoane.

Proiectul „LINC - creşterea capacităţii administraţiei publice centrale în prevenirea şi identificarea cazurilor de conflicte de interese, incompatibilităţi şi averi nejustificate”, cod MySMIS: 118824/ cod proiect: SIPOCA451, este implementat de Agenţia Naţională de Integritate în parteneriat cu Transparency International România.

Proiectul LINC este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă (POCA) 2014 – 2020.

 

 


25 iunie 2019


Română